Üzletünk

 

Tájékoztató!

Az üzlet nyitvatartási ideje, minden hétköznap 9:00 – 17:00 között tart nyitva, az üzlet szombaton is nyitva tarthat 9:00 – 13:00 között, vasárnap és ünnepnapokon üzletünk zárva tart. Érdeklődjön a nyitvatartási időről, a elérhetőség menüben megadott elérhetőségeken, hiszen lehetnek változások az üzlet nyitvatartási idejében!

Az üzletünknek fantázia neve van, de az üzletet a Wellness Eszközök Üzlet Kft. üzemelteti. Üzlet területén, akár több gazdasági társaság is gazdasági tevékenységet végezhet, hiszen az üzemeltető cégnek több partnere van, akik más gazdasági társaság képviseletében jár el.

Üzlet fantázia neve: PRESTIGE.

Tájékoztatás nem teljeskörű.

1
2
3
4
5
6
7

 

Figyelem! Cégünk üzletében dolgozó munkatársak (közérzetjavító, wellness, háztartási eszköz értékesítő személy, telefonon dolgozó és egyeztető személy) nagyrésze nem az eladó cég alkalmazottja, legyen az megbízási szerződésben dolgozója, tagja, meghatalmazottja, HANEM megbízott alvállalkozó cég (partner cég) megbízási szerződésben dolgozója, ügyvezetője, tagja, esetleges alkalmazottja!

 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

figyelem

TÁJÉKOZTATÁS!

A Prestige üzletünk és közvetlen közelében, egy Sz. Attila nevű személy, zaklatja az üzletbe betérő és az utcán sétáló személyeket. Hamis és jogilag megalapozatlan állításokkal csorbítja az üzlet jó hírnevét, ezzel sok személyt megtévesztve már, nem beszélve az eladó munkatársaink állandó jellegű zaklatásairól! Természetesen az üzemeltetője és az üzletben dolgozó munkatársaik megkezdték a jogi, hatósági lépéseket a zaklató úriemberrel szemben. Bízunk a hatóságok gyors fellépésében, ez ügyben! 

Amennyiben Önt is zaklatja Sz. Attila, kérjük vigyázzon, mert feltételezésünk szerint nem beszámítható, hirtelen haragú, ezáltal kiszámíthatatlan lehet Önre nézve!

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel: Prestige üzlet csapata