Bemutatkozás

Cégünk filozófiája
Üdvözöljük PRESTIGE közérzetjavító üzlet weboldalán!

Üzletünk közérzetjavító és wellness eszközöket forgalmaz. Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy új fogalmat alkossunk a segítségnyújtásban, magasabb szintre emelve talán az egészségmegőrzés és közérzetjavítás színvonalát.

Sikereinket nem csak az egyedi tervezésű, fejlett kivitelezésű és prémium kategóriás termékeinknek köszönhetjük, hanem annak, hogy munkatársaink saját hivatásuknak tekintik az embertársaik megsegítését. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 40 fajta termékkel állunk rendelkezésre a vásárlóink számára. Termékeink, eszközeink saját márkás, prémium kategóriás közérzetjavító és wellness eszközök. A PRESTIGE üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő test-állapotfelmérő tesztet végezzünk, ezáltal javasolni tudjuk vásárlóink részére egy személyes üzleti tárgyalás keretein belül, a véleményünk szerinti talán a legalkalmasabb közérzetjavító készüléket, eszközt. A cégünknél végzett test-állapotfelmérő teszt díjtalan.

Szeretettel várjuk prémium kinézetű, utca fronti, kirakatos üzletünkbe!

A „PRESTIGE család” alapelve az őszinteség! Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk! Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal.

2017 elejére becsléseink szerint körülbelül 1000 ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatairól. Célunk ennek a számnak a megsokszorozása!

Missziónknak tekintjük azt, hogy országos, és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet egészségünk megőrzésének fontosságára.

Üzletünk mindig elérhető, vásárlás után a nyitvatartási időben, hiszen állandó jelleggel próbálunk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot ápolni.

Tisztelettel: Wellness Eszközök Üzlet Kft. csapata
azon belül a PRESTIGE üzlet csoport

Minőség

Cégünk részben fő termékei, magyar termékeknek minősülhetnek, kisebb részben külföldről származhatnak. Cég vezetősége mindig figyel a prémium minőségre, hogy termékeink mindenki számára jó, megbízható termékek benyomását keltsék! Cégünknél, nagyrészben saját márkás (RLI brand) eszközök részesülnek előnyben, amit nagy valószínűséggel csak a Wellness Eszközök Üzlet Kft. üzletében találhatóak meg (vagy partnereinél). Az eddigi tapasztalatok szerint a termékeink élettartama akár kiválónak mondható. Feltételezhetően Magyarország területén minőség szempontjából akár több százezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk.

Szakértelem

Cégünk megbízott eladó munkatársai állandóan képzik saját magukat (akár külsős képzések, internet, szakkönyvek segítségével), vagy akár egymást, evégett bátran elmondhatjuk,hogy cégünk összes megbízott eladó munkatársa akár kiválónak mondható, közérzetjavító és wellness eszköz tanácsadó munkakörben! Fontos tény, hogy cégünknél nem természetgyógyászok, egészségügyi szakmunkatársak az eladók, a félreértések elkerülése érdekében! Cégünknél a részletfizetés lehetséges, ezt is kizárólag MNB (PSZAF) vizsgával rendelkező munkatársak végzik. A tájékoztatás nem teljeskörű!