Kapcsolat

Keressen minket bátran! Nekünk fontos az Ön véleménye!
RLI Premium Products / Értékesítése
Cégnév (viszont eladó): Wellness Eszközök Üzlet Kft. /kiskereskedelmi cég/
Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 85. (Székhelyen ügyfél fogadás nincs átmenetileg!).

Főbb partner cég, aki az üzlet belső területén gazdasági tevékenységet végezhet: Instrument Sales Management Korlátolt Felelősségű Társaság.

Elérhetőségek
Telefon: +36 70/322-4695 (megbízott)
E-mail: wellness.eszkozok.uzlet@gmail.com
Levelezési cím: a székhellyel azonos

RLI logó ábra védjegy oltalom alatt áll Magyarország területén!

Jogtalan, engedély nélküli használata, jogsértő magatartásnak minősülhet!

RLI logó szellemi tulajdonnak minősül! A logó tulajdonosa magánszemély.


Márka üzlet:

1090 Budapest, Lónyay utca 18/A /PRESTIGE PRÉMIUM ÜZLET/


Tájékoztatás! Üzleteink nem orvosi rendelők, nem orvosi intézmények, nem klinikák és nem is kórházak, egészségügyi intézmények! Cégünknél kiskerereskedelmi tevékenység folyik, kizárólag üzlethelyiségben, üzleti tárgyalás keretein belül. Társaság és megbízottjai más tevékenységet nem folytatnak! Az eszközök, -amik értékesítés céljából megtalálhatóak az üzlet kirakatában vagy akár az üzlet belső területén-, részére gyógyhatást nem biztosít a Wellness Eszközök Üzlet Kft., azaz az eladó cég! Az üzlet területén, több gazdasági társaság is működik, működhet, akár gazdasági tevékenységet is végezhet! Az üzlet területén több díjmentes test elemző (állapotfelmérő) teszt elérhető, de ezen tesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, ezen tesztek nem egészségügyi vizsgálatok, nem orvosi kezelések. Mindig figyelmesen olvassa el az üzlet belső területén kihelyezett tájékoztatókat, figyelmeztetéseket, a félre értések elkerülése érdekében! A tájékoztatás nem teljeskörű!

Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, ezeket helyettesíteni nem szándékozzuk.

"Számunkra a legfontosabb érték az egészség, emiatt, köteleztük el magunkat ügyfeleink mellett, hogy akár a legjobb minőséget, legmegbízhatóbb tanácsokat, ajánlásokat, legjobb szolgáltatást, megoldást adhassuk, nyújthassuk a minden napos közérzetének javításában!”

by Ökrösi Levente

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE MIATT: 

Cégünk utcafronti, kirakatos exkluzív üzletet üzemeltet. Műszaki, háztartási, wellness, közérzetjavító eszközöket, termékeket értékesít végfelhasználóknak, mint bármilyen más kiskereskedelemben lévő műszaki üzlet (bolt). Cégünknél nincs előadás, sem utaztatás, sem rendezvény! Ügyfeleink a termékek közt, egy üzletben történő üzleti tárgyalás keretein belül eldönthetik, hogy a termékeket, eszközöket megkívánja-e vásárolni! Fontos tény, hogy cégünknél a termék átvételt követően 14 nap elállási lehetőség adott, méltányossági alapon, hiszen általánosságban üzletben történő vásárlásnál a vevőknek, nincs lehetősége a termék átvétel követően elállni a vásárlástól, magyar jogszabályok értelmében!

Cégünk véleménye szerint, több olyan lehetőséget biztosít az ügyfelek védelmében, ami miatt "ügyfélbarát" cégnek mondható!

FIGYELEM! CÉGÜNKNÉL BEVEZETÉSRE KERÜL A 14 NAPOS LEMONDÁSI IDŐ A TERMÉK ÁTVÉTELÉTŐL SZÁMÍTVA!

ILYEN KERESKEDLMI GYAKORLATOT NAGYON KEVÉS KERESKEDELMI CÉG MER ALKALMAZNI MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN, DE MI, ÜGYFELEINK ÉRDEKÉBEN, BÁTRAN MEGTESSZÜK!

A TÁJÉKOZTATÁS NEM TELJES KÖRŰ!

Írjon nekünk!